Boxspring Modulair

Nieuw: Boxspring Modulair: maatwerk in de overtreffende trap

 

Onze Frieschen boxspring “modulair” is uniek in zijn soort. De boxspring bestaat uit maar liefst tien  verwisselbare modules in vijf verschillende pocketgeveerde hardheden per zijde, waarmee u altijd uw ideale ligcomfort kunt creëren.

Maatwerk van uniek niveau!

De indeling van de modules is naar wens oneindig te veranderen naar behoefte van het lichaam voor nu, maar ook voor later. Hierdoor is deze boxspring ook zeer duurzaam. U kunt namelijk ook de losse modules vervangen door nieuwe exemplaren, in plaats van het vervangen van de gehele matras.

De boxspring “modulair” bestaat uit:

  • 2 pocket geveerde en naar keuze gestoffeerde boxen op pootjes.
  • 1 grote naar keuze gestoffeerde matras met 2 x 10 modules
  • 1 topmatras met een Tencel tijk en een kern van geltex
  • Optioneel: hoofdbord

De gehele boxspring is geheel naar eigen smaak samen te stellen. U heeft keuze u meer dan honderd stof –soorten en kleuren. Ook de optionele hoofdborden zijn leverbaar in diverse variaties. Al onze boxspring’s en andere bedden worden volledig naar wens en op ambachtelijke wijze door ons in Friesland gemaakt.

De nieuwe boxspring “modulaire” staat bij ons in de showroom op de handelwei 6 te Joure. Hier kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van deze unieke boxspring.

Voor wie (tijdelijke) minder mobiel is: wij kunnen op afspraak ook bij u thuis komen.

Instelbare boxspring modulair
Boxspring Modulair, oneindig aanpasbaar naar uw lichaam.

 

Uitleg modules

Modulaire slapen, nu ook voor een boxspring