Voor een ieder een boxspring op maat.

Ieder mens is uniek en anders, waarom is een bed dan wel standaard? Ieder bed wat onze Frieschen fabriek verlaat is speciaal naar de wensen van de klant gemaakt. U kunt bij ons zelf uw eigen bed samenstellen en in elke lengte-, breedte- en hoogtemaat laten produceren. Zo heeft u keuze uit verschillende hardheden van het matras, diverse soorten toppers, stoffen, kleuren en pootjes. Alles is bijna mogelijk bij een Frieschen boxspring, met slechts een levertijd van 4 tot 5 weken.

Waarom een boxspring van Frieschen

Frieschen is een oprecht Fries product: de boxsprings , waterbedden en matrassen worden op ambachtelijke wijze in Friesland gemaakt. Bovendien worden er uitsluitend materialen van Nederlandse toeleveranciers gebruikt. “Wij willen zeker zijn van de hoogste kwaliteit, ook daarin onderscheiden wij ons van andere beddenmakers en verkopers. Voor onze producten geen goedkope en milieubelastende materialen uit lagelonenlanden, maar uitsluitend producten van Nederlandse bodem. Wij gebruiken overigens ook alleen maar lijm op waterbasis, zodat in onze producten geen schadelijke stoffen aanwezig zijn.

Wij laten zien dat maatwerk niet onbetaalbaar hoeft te zijn, al onze bedden zijn goed betaalbaar. Ons motto is: Het maken van een bed met  een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.

Hindeloopen