Heerlijk en eerlijk slapen op een matras van Friese degelijkheid!

Alle onze matrassen worden naar uw persoonlijke wensen ambachtelijk gemaakt. Nieuw onze module matras: deze matras is maatwerk in de overtreffende trap en kan op ieder gewenste moment aangepast worden naar de wensen van uw lichaam.

Module matras: Maatwerk in de overtreffende trap.

Module Matras - Tweepersoons

Module Matras

Aanbevolen door fysiotherapeuten!

Een matras dat bestaat uit maar liefst tien verwisselbare modules waarmee u thuis zelf kunt variëren. Maatwerk in de overtreffende trap!

Dit module matras is maatwerk van een uniek niveau. U kunt dit matras namelijk helemaal naar eigen wens aanpassen, wanneer en zo vaak u maar wilt! Voor elk van de tien zones heeft u een keuze uit vijf hardheden (extra zacht, zacht, medium, stevig en extra stevig). De modules zijn alle tien keurig verpakt in hypoallergeen 3D-doek en worden afgedekt door een comfortabel  topmatras. Ook bij dit topmatras heeft u uiteraard weer de keuze uit verschillende hardheden. De topmatras is gemakkelijk los te ritsen, waardoor u modules eenvoudig kunt omwisselen.

Ook voor dit unieke, variabele module matras geldt dat deze volledig op ambachtelijke wijze in onze eigen fabriek in Friesland wordt gemaakt en dat u erop kunt vertrouwen dat uitsluitend betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt. Meer weten? Kom naar onze showroom in Joure en laat u overtuigen!

Onze module matras(sen) zijn leverbaar in één -en in een tweepersoons uitvoeringen. De tweepersoons uitvoering heeft twee losse zijden met 10 verwisselbare modules, de toplaag bestaat uit één geheel. Zodat het geheel één grote tweepersoons matras is.

De module matras kan op iedere bedbodem (boxspring, lattenbodem, spiraalbodem, vlak en verstelbaar) worden geplaatst.

Duurzaam
Naast dat deze matras comfortabel en de juiste ondersteuning geeft is deze matras ook zeer duurzaam. Doordat de modules ook los verkrijgbaar zijn hoeft eigenlijk nooit de matras te gaan vervangen, u hoeft alleen maar de losse modules te vervangen die naar verloop van jaren aan vervanging toe zijn.