Wij zijn gewoon geopend, en volgen de RIVM richtlijnen rond deze Coronacrisis.
Frieschen Bedden, al 12 jaar het adres voor kwalitatief de betere waterbedden, boxsprings en matrassen. Ambachtelijk gemaakt in Friesland.
U zult het niet geloven, maar Frieschen Bedden is eigenlijk ontstaan uit onvrede. En dat terwijl wij, Jelco en Thomas, vele jaren en met veel plezier hadden gewerkt bij verschillende beddenfabrikanten. Alleen hadden klanten vaak wensen waar niets mee gedaan werd, of viel het ontwerp of de kwaliteit van de bedden nogal eens tegen.
Wij wilden het anders, wij wilden het beter! Geen massaproductie, maar een exclusief bed van uitstekende kwaliteit, ambachtelijk gemaakt naar de wensen van de klant. Ieder mens is uniek, dus moet een bed ook uniek kunnen zijn. En natuurlijk goed betaalbaar!
Om dat te kunnen realiseren was er maar één oplossing mogelijk: ons eigen bedrijf starten: Frieschen bedden!

Nieuw: Boxspring modulair

Maatwerk in de overtreffende trap. Deze boxspring bestaat uit maar liefst tien verwisselbare modules waarmee u thuis zelf kunt variëren. Voor elk van de tien zones heeft u keuze uit wel vijf hardheden. Ook de kern van de topper is na wens te kiezen, de tijk van deze topper is van Tencel.
Voorjaarsaanbieding