Softside Waterbed Tjeukemeer

Waterbed “Tjeukemeer” is een softside waterbed op een gesloten (sokkel) onderstel. Dit bed is voorzien van een splitrand en hierdoor wordt het opmaken van een waterbed een stuk gemakkelijker. De tijk die bij dit waterbed hoort is verkrijgbaar in één geheel maar ook in twee afritsbare gedeeltes. Dit maakt de tijk eenvoudig wasbaar, doordat hij dan uit twee delen bestaat, die afzonderlijk kunnen worden gewassen. Enorm praktisch als de ene persoon meer transpireert dan de ander.

Waterbed “Tjeukemeer” kan geplaatst worden in een ledikant of kan geheel vrij staan. Vrijstaand is dit bed afgewerkt met een stoffen bies of een houten omlijsting. De stoffen bies is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het waterbed is verkrijgbaar in een duo of mono systeem en in allerlei stabilisaties, van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd.

  • Mono of Duo systeem;
  • Keuze uit vijf verschillende soorten stabilisaties;
  • Gestoffeerd met luxe meubelstof, ruime keuze van verschillende kleuren;
  • Ook leverbaar met een ladeblok onder het waterbed;
  • Tijk met deelrits, voor het makkelijk uitwassen van uw tijk;
  • Met hoofdbord leverbaar;
  • Luxe gestoffeerde driehoekskussen om heerlijk te lezen of tv te kijken op uw waterbed.

Met de waterbedden werkt Frieschen bedden uitsluitend met biologische waterbedconditioner van AquaBio. Meer weten over het waterbed Tjeukemeer? Kom langs in onze showroom in Joure of vraag een gratis informatiepakket aan. Uiteraard kunt u ook online vragen stellen via het contactformulier.

Een Dreamline matras is tegen een meerprijs leverbaar in al onze Frieschen waterbedden.

Fryslân info: het Tjeukemeer is het grootste binnenmeer van Friesland. Dit meer ligt op de grens van de gemeentes Lemsterland en Schasterland. De gezamenlijke dorpskern van Echtenerbrug en Delfstrahuizen vormt de belangrijkste kern van dit meer. Het westelijke deel van het meer wordt doorsneden door de snelweg A6.