Friesch design waterbed

Waterbed Sneekermeer is een softside waterbed met de uitstraling van een moderne boxspring. Het bed staat op 12 massieve poten of een dichte plint met verdeel kruizen. Door het moderne design van ons waterbed is het bed niet van een gewone boxspring te onderscheiden. De luxe gestoffeerde boxspring is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en soorten stof.

Waterbed Sneekermeer

Dit moderne waterbed-boxspring heeft een splitrand met instop voor de tijk, dit vergemakkelijkt het opmaken. De tijk is verkrijgbaar in twee afritsbare delen.  Het Frieschen waterbed heeft nogal wat mogelijkheden en voordelen. In de zomer is het waterbed lekker koel en in de winter aangenaam warm. Wie droomt er niet van om heerlijk te liggen in zo’n waterbed! Boxspring Sneekermeer van Frieschen is leverbaar vanaf  € 1.699,-. Dit is inclusief bezorging en installatie door heel Nederland.

Optionele mogelijkheden (naar keuze):

  • Mono of Duo systeem;
  • Keuze uit 5 verschillende soorten stabilisaties;
  • Luxe gestoffeerd, keuze uit verschillende soorten en kleuren meubelstof;
  • Tijk met deelrits;
  • Ook leverbaar met een gestoffeerd hoofdbord;
  • Dit waterbed kan op pootjes worden geplaatst of op een dichte onderbouw;
  • Comfortabel tv kijken of lezen op uw waterbed met een gestoffeerd driehoekskussen.

Hoe onderhoud u het waterbed? Met de waterbedden werken wij van Frieschen bedden uitsluitend met biologische waterbedconditioner van AquaBio. Meer weten over het waterbed Sneekermeer? Kom langs in onze showroom in Joure of vraag een gratis informatiepakketaan. Uiteraard kunt u ook online vragen stellen via het contactformulier.

Een Dreamline matras is tegen een meerprijs leverbaar in al onze Frieschen waterbedden.

Informatie over Sneek: het Sneekermeer ligt tussen de stad Sneek en de dorpen Terherne en Goingarijp. Deze plaatsen zijn vooral bekend en populair bij watersportliefhebbers. Het Sneekermeer staat bekend om de vele watersport mogelijkheden en de zeilwedstrijden, waaronder de beroemde Sneekweek en het skûtsjesilen.