Waterbed Gaastmeer

Waterbed Gaastmeer is een geheel nieuw ontwikkeld bed. Dit bed is namelijk niet zomaar een waterbed, dit bed heeft de uitstraling van een normale boxspring. Het waterbed Gaastmeer is vrij hoog, op deze manier krijgt het waterbed een mooie instaphoogte.

Dit luxe waterbed is verkrijgbaar in een mono- en duosysteem en in verschillende stabilisaties, van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd. Dit waterbed staat op twaalf massieve poten, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ook de stof is in diverse kleuren leverbaar.

Tevens is dit bed voorzien van een splitrand en hierdoor wordt het opmaken van het waterbed een stuk gemakkelijker. De tijk die bij dit bed hoort, is verkrijgbaar in één geheel maar ook in twee afritsbare gedeeltes. Dit maakt de tijk eenvoudig wasbaar. Enorm praktisch als de ene persoon meer transpireert dan de ander.

  • Mono- of duosysteem
  • Keuze uit vijf verschillende soorten stabilisaties
  • Gestoffeerd met luxe meubelstof, ruime keuze van verschillende kleuren
  • Tijk met een deelrits mogelijk, voor het makkelijk uitwassen van uw tijk
  • Met hoofdbord leverbaar
  • Luxe gestoffeerde driehoekskussen, om heerlijk te lezen of tv te kijken op uw waterbed

Met onze waterbedden werken wij van Frieschen uitsluitend met biologische waterbedconditioner van AquaBio. Voor meer informatie over deze biologische waterbed conditioner gaat u naar www.aquabio.nl. Meer weten over het waterbed Gaastmeer van Frieschen? Kom dan langs in onze showroom in Joure of vraag een gratis informatiepakket aan. Uiteraard kunt u ons ook online vragen stellen via het contactformulier.

Een Dreamline matras is tegen een meerprijs leverbaar in al onze Frieschen waterbedden.

Fryslân info: officieël bestaat Gaastmeer uit twee delen, namelijk grote Gaastmeer en kleine Gaastmeer, maar ze vormen samen wel één dorp. Het ruim 875 jaar oude Gaastmeer is een watersportplaats. Het staat rechtstreeks in verbinding met een aantal Friese meren.