Proefslapen

Natuurlijk kunt u bij Frieschen gebruik maken van proefslapen. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden: slapen in een Bed & Breakfast of slaapproducten lenen.

Proefslapen in een Bed & Breakfast

Zo kunt u bij Frieschen kiezen voor een heerlijk ontspannen overnachting bij een Bed & Breakfast* op een boxspring van Frieschen met een ingebouwd massagesysteem. Als u na die tijd er voor kiest om daadwerkelijk een boxspring van Frieschen te kopen, betalen wij uw overnachting met ontbijt. Indien u niet voor een bed van Frieschen kiest, dan betaalt u de helft van de overnachtingskosten.

Huis van de professor in Vorden (Achterhoek)

Deze Bed & Breakfast is gelegen in de mooie Achterhoek, nabij het dorpje Vorden. Heerlijk rustig gelegen naast “de Lindesche Molen”. Een goede nachtrust is de Kroon op een fijne vakantiedag. Daarom staat er in deze luxe B&B een boxspring van Frieschen typen Stavoren. Meer informatie? Bekijk hun vernieuwde website.

Bed & Breakfast: Het huis van de professor in Vorden (Achterhoek)

BzB Jantina

De Bed & Breakfast is gevestigd in Heerenveen. De slaapvoorziening beschikt over een privé jacuzzi en luxe Frieschen boxspringStavoren! Bekijk de B&B op de volgende website.

Bzbjantina

’t Bullekroffie in Oudesluis (Noord Holland)

In de kop van Noord-Holland, nabij het stand van Callantsoog en het pittoreske Schagen vindt u B&B ’t Bullekroffie. Waar eens de koeien stonden is een sfeervolle accommodatie gerealiseerd. In de luxe boederijkamers: Baggerbonte en Blaarkop kunt u heerlijk ontspannen en goed slapen op een Frieschen boxspring “Hindeloopen” . Voor meer informatie over deze prachtige Bed & Breakfast kijk dan snel op de website.

t_Bullekroffie__Oude_Sluis

´Elfstedenstate” Easterein (Friesland)

Proef de sfeer van de Friesche Elfsteden. Het dorp Easterein ligt op fietsafstand van de Friese steden Bolsward, Sneek, Franeker en Leeuwarden. Op de kamer “Sneek” kunt u heerlijk tot rust komen op een Frieschen boxspring type ‘Stavoren‘ . Kijk voor meer informatie over deze prachtige B&B op de website.

sneek-kamer


Proefslapen bij u thuis

Waterbed

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een eenpersoonswaterbed bij u thuis te plaatsen, voor een periode van ongeveer vier weken. Zo kunt u in uw eigen huis proefslapen. Als u later besluit om bij Frieschen een waterbed te kopen, zijn er geen kosten verbonden aan het tijdelijke eenpersoons waterbed. Mocht u geen waterbed kopen bij Frieschen, betaalt u € 150,- voor het tijdelijke proefslapen. Klik hier voor onze waterbedden modellen.

Boxspring

Iedere boxspring bij Frieschen is speciaal naar de wensen van de klant samengesteld. Frieschen bedden biedt u de mogelijkheid om een tweepersoons boxspring bij u thuis te plaatsen. Tijdens de proeftijd van twee weken kunt u heerlijk in uw eigen huis proefslapen. Wanneer u besluit om de boxspring te kopen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht u afdoen van de boxspring, dan betaalt u € 150,- voor het tijdelijke proefslapen. Klik hier voor onze boxspring modellen.

Toppers

Toppers, ook wel een topdek of een topmatras genoemd, zijn erg belangrijk voor uw bed. Toppers zorgen voor een heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, terwijl u toch de optimale ondersteuning van uw eigen matras ondervindt.  Wij hebben negen verschillende toppers, met elk een ander soort schuim. Thuis kunt u 1 à 2 weken proefslapen op een topper, dit is ideaal als u bijvoorbeeld nog twijfelt welke soort topmatras u het lekkerst vindt slapen. Wilt u meer weten over onze toppers? Klik dan hier.

Matrassen

Frieschen bedden beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om matrassen. De op maatgemaakte matrassen kunnen worden getest tijdens het proefslapen. Met HR comfortschuim tot aan NASA schuim. Bij Frieschen heeft u de keuze uit vijf verschillende soorten matrassen. Meer willen weten over onze matrassen? Klik dan hier.

Kussens

Een geschikt kussen uitzoeken is erg moeilijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om thuis proef te slapen op een kussen naar keuze. Bij Frieschen heeft u de keuze uit 20 verschillende soorten kussens.