Klantbeoordelingen

Frieschen is erg geïnteresseerd in wat u van ons vindt. U kunt hier zeer gemakkelijk een klantenbeoordeling invullen, hierin kunt u al uw bevindingen melden. Ook kunt u klantenbeoordelingen lezen van mensen die al bij Frieschen een boxspring of een waterbed hebben gekocht.

Onder aan de pagina kunt u uw eigen klantenbeoordeling over Frieschen indien. 


Klantbeoordelingen van onze klanten

_______________________________________________________________________

Wij hebben in januari dit jaar een boxspring modulaire uitgekozen, we zijn heel goed geadviseerd en geholpen bij de keuze voor dit zeer bijzondere bed. Na 4 weken was onze boxspring klaar en zijn de mannen van Frieschen naar Amsterdam gereden en hebben alles geïnstalleerd. Het mooie van deze boxspring is dat je hem naar comfort wens kan veranderen en aanpassen. Wij zijn dik tevreden met deze boxspring uit Friesland en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Dik en Annie. maart 2020

_______________________________________________________________________

Via de webshop een module matras besteld, werd netjes binnen 3 werkdagen na de bestelling opgebeld voor een datum van aflevering 3 weken later. Ik moet zeggen het matras bevalt mij uitstekend, heb verschillende rugproblemen, maar met dit instelbare module matras wordt mijn rug aanzienlijk ontlast en slaap ik weer als een roosje. Dit matras had ik veel eerder moeten aanschaffen.

D. Piket, februari 2020

_______________________________________________________________________

Dankzij een Frieschen waterbed kan ik weer uitslapen, dit is het perfecte bed voor mij. Had al tijden last van allerlei pijntjes, maar wordt door het waterbed helemaal ontlast en kan ook blijven liggen als ik wakker ben. Goede voorlichting en uitleg thuis en in de showroom gekregen. Dikke pluim en beveel een Frieschen bed zeer aan.

A. de Groot, november 2019

_______________________________________________________________________

We zijn prima geholpen in de showroom in Joure, hebben een luxe waterbed naar wens samen gesteld. Dit waterbed is deskundig thuis geïnstalleerd door één van de eigenaren die ons het bed ook heeft verkocht. Is dat geen persoonlijke service, vindt het helemaal top en geniet met volle teugen van ons heerlijke en prachtige waterbed.

Petra, september 2019

_______________________________________________________________________

Werkelijk waar, alles kan bij deze gasten. Wij wouden geen vierkantjes op het hoofdbord maar hadden elders ruitjes gezien, wat wij mooier vonden. En ja hoor ze konden dat ook wel voor ons maken en zelfs in het voetbord met TV-lift kon de ruit weer terug komen. We zijn meer dan tevreden over het resultaat en het comfort van onze boxspring.

K. van der Heide, juli 2019

_______________________________________________________________________

Wat een mooie zaak en een zeer goed product, we zijn werkelijk zeer tevreden met onze aankoop bij Frieschen bedden. Ik raad ze bij al mijn kennissen en familie zeer aan.

Hans en Corrie, juni 2019

_____________________________________________________________________

Top geholpen in de showroom in Joure. Wij hebben een boxspring helemaal naar eigen wens en comfort laten maken door Frieschen. Zeer snelle levering, binnen 5 weken hadden wij de boxspring in onze slaapkamer staan en voldoet zeer goed. Prima prijs kwaliteit verhouding voor een top bed uit Friesland!

S. de Vries, juni 2019
_____________________________________________________________________

Na positieve berichten gehoord te hebben over Frieschen Bedden zijn we op aanraden wezen kijken in de showroom in Joure. We werden erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Duidelijk, helder advies en klantvriendelijk. Inmiddels staat het bed een week en het slaapt heerlijk. Uitgerust wakker worden en mede door het massagematras val ik goed in slaap (een aanrader!! Deze moderne versie van ?? tellen).

Frieschen Bedden bedankt!!

Linda Veldman, april 2019


Topservice! Ik mocht onbeperkt proefslapen, voordat ik een definitieve keuze heb gemaakt. Je kunt in de winkel nog zo lekker liggen, maar thuis proefslapen is een uitkomst. Na bijna een half jaar heb ik eindelijk kunnen zeggen, welk bed het beste lag. Nog geen moment spijt gehad!

Marja Zoer, april 2019


Geweldige mannen ..snelle levering..keurig geïnstalleerd..en het waterbed slaapt voortreffelijk..super blij mee…

Wilma Bouwman, maart 2019


Wat zijn wij blij dat we voor een waterbed gekozen hebben die we gekocht hebben bij Frieschen in Joure. Hele aardige nette jongens en goede service. Wij zijn erg tevreden.

Jan en Anneke, maart 2019


Ik kan deze club van harte aanbevelen. Mooie bedden, alles lokaal gemaakt dus elke combinatie kan worden gekozen of verzonnen (andere pootjes, andere kleur etc. etc. ). Prettige installatie en heel belangrijk; no-nonsense prijzen die vooraf volledig duidelijk zijn.

 Paul Harts, januari 2019

Sinds een week hebben we het extra dekbed ook in gebruik… geweldig!!! Het raam blijft op kierstand open en ons bed heeft een heerlijke temperatuur. Wij zijn super tevreden, heerlijk warm maar beslist niet zweterig. We worden echt elke dag wakker met het gevoel, wat hebben we toch een heerlijk bed, echt waar!
Jack en Beth, december 2018

Super fijn bedrijf met specialisten die dienstverlening voor laten gaan…met een zonnig humeur, vanuit t noorden, hebben zij zeer zorgvuldig ons bed geplaatst. Ik heb in jaren niet meer zo lekker gelegen!! En ik vind ons bed zoo mooi, luxe en volledig.

Op internet gezien en spontaan tijdens een bezoek aan Friesland besloten een kijkje te nemen. Onze lokale waterbedleveranciers kunnen hier nog veel van leren. Wij gunden jullie de opdracht, maar eigenlijk verdienden jullie hem zelf. Ga zo door jongens!

Angela Den Ouden, september 2018


Ik slaap heerlijk op een Frieschen bed. En toen ik een tijdje terug na een ziekenhuisopname enige tijd een eenpersoons bed in de huiskamer nodig had hebben Thomas en Jelco daar geheel belangeloos voor gezorgd. Mijn dank is groot. Jullie zijn geweldig.

Gerda Zwart, juli 2018


Heerlijke bedden en afgewerkt in elke gewenste kleur, stof. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Maar vooral de service maakt t verschil, nemen alle tijd en luisteren echt naar de klant. Niks is te gek, van twee verschillende toppers, maken ze er een indien nodig. Aanrader!

Eveline Coenen, mei 2018


Zoek je een nieuw bed, dan ben je hier aan het goede adres. Wij slapen heerlijk op onze boxspring. De service is uitstekend. Na plaatsen van het bed vond ik het te hoog. Wij hadden de hoogte zelf uitgezocht. Zonder extra kosten, hebben ze het bed aangepast, wat in hield, dat er ook een nieuw hoofdbord moest komen en nieuwe plinten onder het bed!!! Waar vind je zo’n service.

Ellie Keidel, april 2018


Ik vind het een geweldige zaak!! We hebben daar een waterbed gekocht. Germ en Jelco zijn hier zeker wel 10x langs geweest omdat ik niet goed lag! Vreselijk veel pijn. Ze hebben hun uiterste best gedaan om het ook voor mij in orde te maken! Het ligt nu prima!! Ik vind het echt een top services!! Bij hun is het niet alleen maar even een bed verkopen ze doen echt hun uiterste best om mensen te helpen zelfs na werktijd!! Wij vinden het een topbedrijf!!

Janet Oolders, april 2018


Inmiddels slaap ik een jaar op mijn Frieschen waterbed. Een en al lovende woorden. Voor de prettige ontvangst en hulp bij de keuze maken, voor de offerte en het meedenken, voor het steeds weer foto’s door-appen van andere stofjes voor de bekleding, voor de snelle levering in Amsterdam (2 hoog), voor het nog een keer langskomen omdat het hoofdbord wat los geraakt was….en bovenal lovende woorden voor het geweldige bed. Ik (en mijn hond) slapen het afgelopen jaar weer heerlijk!! Echt een kwaliteitsbed en het ziet er nog eens prachtig uit ook. Ik raad het echt iedereen aan om een bed te kopen bij Frieschen. Je zal zeker niet teleurgesteld zijn. Groeten uit Amsterdam.

Mevr. Buys, maart 2018


Wij slapen heerlijk op een waterbed van Frieschen. Snelle levertijd, binnen 4 weken was ons waterbed klaar en geïnstalleerd. Top allemaal

De Vries, februari 2018


Top zaak, zeer klantvriendelijk, vakmensen en….sinds enkele maanden de trotse bezitter van een boxspring Hindeloopen met massagesysteem, wil nooit meer een ander bed.

Dhr. Cardinaal, december 2017


Wat slapen wij sinds jaren weer heerlijk! Vroeg op bed gaan is geen probleem meer. We waren zeer huiverig om een nieuw bed te kopen, de afgelopen jaren veel geld aan uitgegeven, maar lekker slapen ho maar. We hebben eerst een aantal maanden kosteloos een boxspring uitgeprobeerd, maar uiteindelijk toch gekozen voor een waterbed. Door de deskundige plaatsing slapen wij weer heerlijk!  Genieten.

V/d Zee, november 2017


Augustus 2017 een nat bed, waterbed lek! wat nu. Kom op de site van Frieschen bedden in Joure terecht, deze mensen gebeld, ze kwamen dezelfde dag nog langs (ondanks dat het geen waterbed van hun was) om het bed te plakken. Ben de volgende dag naar Joure gereden en heb meteen een heel nieuw waterbed bij Frieschen aangeschaft, binnen 4 weken was het deskundig bij mij geïnstalleerd. Moet eerlijk zeggen heb nog nooit z’n heerlijk waterbed gehad (en dit is mijn vierde al) Top service, Top bedrijf, dikke pluim.

A. van Dijk, september 2017


Ik heb al een paar jaar een boxspring van Frieschen, ik word nooit meer wakker met pijn in mijn lichaam. Het slaapt fantastisch. Nooit weer anders, ik kan het aanraden.

J. Veldhuizen augustus 2017


Na een week heerlijk slapen bij B & B Ecolinde in Vorden wisten we het zeker: dit is het! Eindelijk niet meer slecht inslapen en steeds tussentijds wakker worden, maar ’s ochtends wakker worden zoals het is bedoeld; uitgerust! We hebben direct de slaapkamer ook maar opgeknapt, want dan komt het bed beter tot z’n recht. Wel moesten we ’n wake-up lampkopen, want we worden anders niet vanzelf wakker 🙂 En tot slot: we houden van duurzaam en biologisch, dus hebben we het beddengoed van Ecolinde en het bed van Frieschen gecombineerd met de luxe van massage en het elektrisch verstellen. De prijs- en kwaliteitsverhouding is top, super kwaliteit.

Rob & Yvette, juni 2017


We slapen sinds begin maart heerlijk op onze boxspring Stavoren. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd door Germ Hosper van Frieschen Bedden, die ons alle mogelijkheden heeft laten zien en laten uitproberen. Niets was hem te veel. Super. We worden nu heerlijk uitgerust wakker. Heel blij met ons nieuwe bed. En een echte aanrader voor een ieder die een goed bed zoekt. Goede service en kwaliteit en aandacht voor de klant. Niets is onmogelijk. De klant is hier echt koning bij Frieschen Bedden.

Harm en Sonja Hollema, mei 2017


Ik slaap sinds 1,5 jaar op mijn kingsize boxspring Sneek en ik geniet er nog iedere dag van. Een goed bed is voor mij ontzettend belangrijk en door verschillende bedden, op mijn slaaphouding te testen, vond ik het perfecte bed. Er zijn niet veel bedden die hier aan kunnen tippen. Al zegt mijn zoon dat ik vooral verwend ben 😉

J. Wiersma, april 2017


Sinds zeven weken hebben wij een verstelbare boxspring van Frieschen. Allereerst het advies in de winkel: dat was super, elk onze eigen matras en ons eigen kussen. Geen geloop van bed naar bed, de matrassen werden op een door ons uitgekozen bed gelegd. We waren er dan ook snel uit, het werd een hoog verstelbare boxspring. Erg makkelijk om op te maken. Over 4 weken zou ons bed komen. door onverwachte omstandigheden was dat eigenlijk net een week te laat. Een telefoontje naar Frieschen loste alles op en werd de boxspring een week eerder geleverd, met 2 heerlijke flesjes wijn. Kortom: een voortreffelijk ben en een super service.

P.M Grebe, april 2017


Supergoed service en een fantastisch bed, beter had echt niet gekund!!

L. Nelissen, april 2017


Ruim een maand slapen wij nu op onze Frieschen boxspring. En we slapen boven verwachting goed. De pijn in mijn heupen is weg, achteraf was onze oude matras te hard. De service is uitstekend te noemen, je voelt je hier echt klant. Wij zijn heel tevreden.

Fam. Coenen, maart 2017


Sinds 4 weken slapen we op een elektrisch verstelbare boxspring met afstandsbediening, wat een super bed. Heerlijk uitgerust wakker worden, een dikke vette 10+ als je bij Frieschen een bed koopt krijg je echt de kers op de taart eerlijk en betrouwbare mannen met super goede service.

Fam. Grede, maart 2017


Het resultaat van ons bed is werkelijk erg mooi geworden en wat belangrijker is, het slaapt ook fantastisch! Nogmaals bedankt voor dit mooie product en de vakkundige plaatsing, we zijn erg tevreden.

Fam. Stegenga, maart 2017


Sinds aug/sept vorig jaar hebben wij een waterbed van jullie. Bijzonder aangenaam dat we eerst konden testen. Het bevalt ons uitstekend. We worden nu uitgerust wakker en gaan graag naar bed. Mooi is dat we jullie ook bij familie konden aanbevelen.

Fam. Peter, februari 2017


Sinds een maand slapen we op onze Frieschen boxspring. Mijn rugklachten bij het opstaan zijn weg en we slapen heerlijk. Service is top!

Fam. Holtrop, januari 2017


We slapen nu twee weken op ons nieuwe bed echt geweldig! En erg klantvriendelijke mensen, goed advies / service en een geweldig bed super!!!

Fam. Kolk, januari 2017


Na 17 jaar een waterbed gehad te hebben via een andere dealer, wil ik zeggen dat bij Frieschen de klant koning is en het materiaal van uitstekende kwaliteit. Mijn speciaal op maat gemaakte matras bleek helaas een defect te hebben, maar deze werd zonder pardon binnen twee weken na melding verwisseld! Super vriendelijke mensen, super service! Frieschen bedden DANKJEWEL.

Fam. Willemse, december 2016


Achteraf hebben we veel te lang op onze oude matrassen geslapen. Je denkt steeds dat je nog goed slaapt. Ik werk hard en kreeg de laatste tijd steeds meer pijn in mijn rug.

Naar Frieschen bedden gestapt om een nieuwe boxspring. Je krijgt daar een duidelijk advies en ze zijn zeer deskundig en alles is mogelijk. Je wordt daar ook plezierig geholpen en je krijgt daar gelijk een goed gevoel van hier kan ik nog vertrouwd kopen. Wij slapen nu een paar maanden op een nieuwe Frieschen boxspring en we slapen weer heerlijk en de pijn in de rug is ook verdwenen.

Top daar bij Frieschen bedden en bedankt mannen. Jullie krijgen een dikke 10.

Marcel uit Heerenveen, okteober 2016


Slapen nu twee weken op een Frieschen bed, wat een geweldige ervaring is dat. De service, levering enz. is ook uitstekend, kortom topkwaliteit uit Friesland. Bedankt: Germ en Jelco en Piet Paulusma voor het weer.
Groeten uit Zwijndrecht.

Fam. Harinck, september 2016


Op zoek naar een nieuw bed kwamen we, na een positieve referentie van vrienden, terecht bij Frieschen bedden. In eerste instantie wilden we een boxspring maar twee uren later kozen we toch voor een waterbed! Spannend maar …. wat een geweldige keuze! We hoefden er helemaal niet aan te wennen, slapen heerlijk en niet onbelangrijk, we worden uitgerust wakker. Bedankt voor het meedenken, het juiste advies en de nette, vakkundige plaatsing. Super!

Fam. Miedema,  Juli 2016


Wij willen melden dat, de aflevering zeer goed gebeurd. Er wordt heel netjes gewerkt. Alle verpakkingen/afval wordt netjes meegenomen. Het ligcomfort is zeer hoog. Door het goede advies, koop je iets wat bij je past / afgestemd is.

Bennie,  mei 2016


Je wordt er vriendelijk geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Meerdere beddenspeciaalzaken bezocht maar hier is het veel voordeliger en een betere kwaliteit. Bezorging en plaatsing is top!!! Nu een week op geslapen en het bevalt erg goed want ons vorige bed moesten we erg aan wennen maar bij deze niet. Dit adres is een aanrader.

Rob en Truus Wiltenburg, februari 2016


Wij zijn heel tevreden over de ontvangst in Wolvega. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, maar ook goed advies gegeven. Wij zijn echt heel blij met ons op maat gemaakte waterbed. ook het plaatsen ervan ging snel en netjes. Het enige minpuntje dat ik heb is dat de lades onder het waterbed zo laag zijn dat er geen kleedje voor kan liggen. Ook kunnen er geen nachtkastjes bij het hoofdeind staan, omdat anders de lade niet open kan. Het zijn kleinigheidjes, maar misschien iets om in het ontwerp aan te passen, Verder zijn we echt ontzettend blij met ons Frieschen waterbed. Bedankt, Germ en Jelco

Fam. Donker, februari 2016)


Wat slapen wij weer heerlijk op een luxe Frieschen waterbed, de service is top. Binnen twee uren stond het bed.

(Fam. Tuinstra, februari 2016


Nadat we wat ongemakken met ons waterbed hebben gehad en we ten einde raad waren heeft Frieschen Bedden het uitstekend opgelost en kunnen wij weer lekker slapen en dromen op ons heerlijke waterbed en komen we weer fris en fit uit bed. Wij geven Frieschen een 9.

Metzlar, februari 2016


Vandaag hebben we een paar uur in de zaak doorgebracht, meest liggend om na duidelijke uitleg allerlei matrassen uit te proberen, waarna we een keuze hebben gemaakt. Ik kijk enorm uit naar de boxspring met massage functie. Dank voor het fantastische advies en het was alleen daardoor al de rit vanuit Zoetermeer waard. We hadden allebei ook niet meer het gevoel nog na te moeten denken of nog ergens te willen kijken. Als het bed er over een poos is en we hebben er een tijd op geslapen laat ik weten hoe we dat ervaren.

Mevr. de Reus, januari 2016)


Na veel slaapproblemen, eindelijk een adres gevonden, waar je echt serieus wordt genomen! Frieschen, bedankt voor de goede service en het proefslapen om de goede keuze te kunnen maken. Ik heb dit nog niet eerder zo meegemaakt! Van mij krijgen jullie een dikke 10. Top service, advies en meedenken. Niets is teveel. Bedankt!

Willem, januari 2016


In oktober 2015 is ons nieuwe waterbed geplaatst, het is een bed met twee verschillende helften qua stabilisatie en we zijn zeer tevreden over het slaapcomfort, en het plaatsen en installeren was ook keurig.

Tillema, januari 2016


Ongekende service en klantvriendelijkheid. Proefslapen in B&B was super en zeker zinvol! Een super bed voor een betaalbare prijs. De massage optie is echt verwennerij ten top. Kortom op alle fronten een aanrader.

Hans & Trijntje, november 2015


Na een lastige periode in mijn leven heb ik veel hoofdpijn, nek- en rugklachten en slaapproblemen gehad. Een duur bed aanschaffen van een ander gerenommeerd merk bood niet de oplossing. Integendeel…. Via internet uiteindelijk bij Frieschen Bedden terecht gekomen en heb een ritje naar Wolvega gemaakt. Direct vanaf het eerste moment voelde ik mij serieus genomen en begrepen. Jelco en Germ zijn bijzonder deskundig op hun vakgebied en daarnaast prettige en betrouwbare mensen om zaken mee te doen. Bed is helemaal naar mijn smaak bekleed en werd keurig op tijd afgeleverd en geïnstalleerd. op mijn verzoek zijn er na aflevering (kosteloos!) nog enkele zaken aangepast en gefinetuned om van het bed echt MIJN bed te maken. Inmiddels slaap ik nu al enkele maanden naar volle tevredenheid op een Frieschen Bed met geweldige massagefunctie! Verslavend lekker en heel ontspannend voor het slapengaan… Germ en Jelco, jullie hebben een dikke tien verdiend, niet alleen voor het bed, maar ook voor jullie service. Grote klasse!

Dhr. van Zomeren, oktober 2015


Frieschen bedden een dikke duim omhoog. een top bedrijf en vooral top service. Voor elk probleem een oplossing niets is teveel en in de showroom is het altijd gezellig en de koffie staat altijd klaar. Germ en Jelco van ons een dikke 10!

Fam. Kruithof, september 2015


Enkele jaren terug bij een andere beddenzaak een nieuw matras te hebben gekocht en later nog boxsprings, hierop konden wij nooit lekker liggen. Op een zaterdag zijn wij naar Frieschen bedden gegaan en werden daar geweldig geholpen door Germ Hosper met een goed advies en hij nam alle tijd, ondanks dat het druk was. We liggen nu heerlijk en worden uitgerust wakker. Germ bedankt!

Cijfer: 9

Fam. Jongsma, september 2015


Na enkele teleurstellende ervaringen in showrooms van de bekende bedden firma’s ben ik op zoek gegaan naar een kleinschalige fabriek dat kwalitatief goede bedden maakt. Na wat speurwerk op de website van Frieschen bedden terecht gekomen. Een bepaald model sprak me direct aan en ik heb toen via email, contact met de firma gezocht. Dit email contct met de firma verliep prettig, alle relevante informatie kreeg ik daar. Besloten om naar het betreffende bed te gaan kijken in Wolvega. Het is een hele onderneming om voor een bed vanuit Den Bosch even op en neer met de trein naar Wolvega te reizen. Ik werd door Jelco opgehaald van het station van Wolvega en daarna had hij alle tijd om me uitvoerig te informeren. Ik besloot het bed “Boxspring Sneek” aan te schaffen. Na er nu een week op geslapen te hebben weet ik dat het een goede keus is geweest. Het bed slaapt heerlijk en ziet er goed uit. Klasse Frieschen Bedden.

Cijfer: 9

Dhr. de Leest, september 2015


Sliepe as marmotten. Dat dogge wy eltse kear at wy mei ús kamperke fuort binne. Frieschen Bêden hat foar ús in passend tige noflik matras op maat makke yn ús kamperke. Tige by tige!

Nathan & Ruerdtsje, augustus 2015


Meestal lopen we een paar zaken af om prijs/kwaliteit/service te vergelijken; deze keer alleen bij Frieschen geweest en hadden hier direct een goed gevoel bij. Dat goede gevoel is bevestigd; sinds maart liggen wij heerlijk op ons waterbed “Snekermeer” Gemaakt naar onze wens Qua bekleding, hoogte etc. én incl. massage en “in/uitstapverlichting. Het waterbed heeft het uiterlijk van een boxspring en staat gewoon op poten. Comfortabele tempratuur, comfortabele stabilisatie en géén rugklachten meer! Installatie en aftersales verdienen een dikke pluim voor deze twee heren van Frieschen bedden Wolvega!

Cijfer: 10

Fam. Rauch, juli 2015


Wij slapen al een paar jaar op een waterbed gekocht bij Frieschen. Het is helemaal top! Super vriendelijke mensen en uitstekende voorlichting! Super service! Prijs/kwaliteit verhouding ook super! Kortom dit is het beste adres om je bed te kopen! Er is geen betere!

Cijfer: 10

Fam. Klingenberg,  juli 2015


Na 10 jaar op een boxspring geslapen te hebben, gingen wij op zoek naar een nieuw bed. We hebben bij Frieschen bedden een nieuw waterbed gekocht. De beste keus die je kunt maken! De begeleiding voor het maken van bepaalde keuzes is erg goed, er worden verschillende opties aangeboden en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Wij zijn heel tevreden!

Cijfer: 10

Fam. Jacobi , juni 2015


Wij slapen al ruim vijf jaar op een bed van Frieschen Bedden te Wolvega. De bedden liggen heerlijk. Daarnaast hebben we massage in de bedden. Als we ons even lekker ontspannen voor het slapen gaan dan zetten we deze aan. Wij merken dat de klantvriendelijkheid, meedenken in speciale gevallen en behulpzaamheid bij Frieschen bedden voorop staat. Mede hierom hebben wij voor Frieschen bedden uit Wolvega gekozen. Heren bedankt!

Cijfer: 9

Wout en Mariella, juni 2015


We hebben al jaren een Frieschen bed met matras. Toen het matras niet geheel in het ledikant paste hebben ze er alles aan gedaan om voor een comfortabele nachtrust te zorgen. Dus prima service en kwaliteit.

Wij geven Frieschen een cijfer: 9

Fam. Bijkerk, maart 2015


In januari 2015 hebben wij na 23 jaar op een waterbed te hebben geslapen, weer een nieuw waterbed gekocht. Het bed is deskundig geplaatst, tevens op goeie hoogte. wij genieten weer van de comfortabele ligging. Een dikke 10.

Fam. Beltman , februari 2015


Maatwerk voor confectieprijs! Wij zijn 2 buikslapers die een stevig matras zochten. Nadeel van een harder matras is dat je op je buik slapend moet accepteren dat je hoofd minder comfortabel op het harde matras rust. Vrouwen moeten hun borsten ook nog ergens kwijt… Bij Frieschen namen ze de tijd om alle matrassen te proberen en uiteindelijk kwamen ze met een maatwerkmatras. Een harde pocketveer matras en op het gedeelte waar je hoofd en borst ligt traagschuim (NASA). zo heb je stevigheid en comfort op de plekken waar je het wilt. De prijs viel ons ook nog enorm mee! We slapen nu 4 weken heerlijk op de matrassen en staan iedere ochtend helemaal uitgerust op.

Fam Engbers, februari 2015


Wy sille net gau in 10 jaan mar yn it gefal fan Frieschen bedden kinne wy wier net oars.
Fakkundich advys sûnder opdringeriche ferkeappraatsjes mei in poer bêste service. Dat is ús erfaring! En de kwaliteit fan de bêden— TOP Wy hawwe keazen foar in wetterbêd en driuwe eltse nacht fuort op in bêd dat 100% by ús past. Tige tank!

Wij geven Frieschen een cijfer: 10

Nathan en Ruerdtsje, februari 2015


Ik slaap al ruim een jaar in een geweldig op maat gemaakt waterbed van Frieschen. Het enige wat nog niet goed was, was mijn hoofdkussen. Het enige kussen waar ik op kan slapen was een heel oud hoofdkussen van latex. Ik zocht al zeker 10 jaar naar vervanging maar niets was goed! Tot ik dit probleem voorlegde aan Frieschen… Zij hadden twee latex kussens die na een nacht proberen allebei te dik bleken, maar op zich wel prettig lagen. geen enkel probleem: ze namen het mee naar de fabriek en lieten er gewoon een laagje afzagen! Eenvoudig, inventief en precies goed. Dat is meedenken en wat ben ik blij met deze oplossing. Heel veel dank voor jullie moeite !

Mevrouw van Berkel, januari 2015


Wederom vandaag bevestigd de service van Frieschen bedden is fantastisch! Ik geef Frieschen een verdiende 10.

Karin & Nel, januari 2015


Wij zijn geweldig geholpen een op maat gemaakt bed van de huis meubelmaker. We konden nergens slagen maar bij Frieschen geen probleem, super mannen. Een dikke 10.

Fam. Roelinga, januari 2015


Wij slapen nu een maand op een Stavoren boxspring. Inmiddels zijn we door de massage en perfecte ondersteuning bijna van onze chronische rugpijn af,  is het snurken opgehouden en worden wij uitgerust wakker. En dat met goede, ouderwtse service van twee goudeerlijke Friezen. Daar houden wij Zeeuwen van!

Wij geven Frieschen cijfer: 10

Frans en Ester, december 2014


Sinds vier nachten slaap ik op een waterbed Tjeukemeer de luxe van Frieschen en eindelijk word ik weer uitgerust wakker, zonder pijn in mijn onderrug. Een waterbed is echt geweldig! Ik ben zeer tevreden over Frieschen. De beide mannen zijn deskundig, vriendelijk, klantgericht en eerlijk. mensen die op zoek zijn naar een mooie boxspring of een fijn waterbed, zijn bij Frieschen aan het juiste adres! Cijfer: 9

Kornelia, december 2014


Wij hebben Frieschen gezien op de 50+ beurs in Utrecht en zijn een week later naar de showroom in Wolvega gereden. Leuk bedrijf en erg vriendelijke en behulpzame mensen. Slapen nu sinds 2 maanden op een boxspring met verwarming en het is heerlijk. Wij missen ons waterbed echt niet. Klasse! cijfer 9.

Fam. Intres, december 2014


Sinds een week slapen wij op een boxspring van Frieschen met massage. Wij zijn buitengewoon tevreden, goede service en alles op tijd geleverd. Top bedrijf, cijfer: 9

Fam. van Wijk, november 2014


Ook wij kunnen niks anders dan een positieve reactie geven. We hebben nu sinds een maand een bed van Frieschen en we slapen echt heerlijk !! Tweemaal zijn we in de showroom geweest en beide keren erg vriendelijk en deskundig geholpen. Ontzettend bedankt. Wij geven een dikke 10.

Remco en Nynke, oktober 2014


Dankzij een super uitleg en advies, hebben wij nu heerlijke matrassen met een topper om op te slapen. We kunnen er ’s morgens maar moeilijk uitkomen… zo lekker ligt ons bed nu! Dankjewel… een dikke 10 verdiend.

Annet Mooibroek, oktober 2014


Laagje voor laagje werd ons koudschuimmatras door Germ opgebouwd voor onze gevoelige ruggen. Mooi om zelf te kunnen bepalen wat goed voor je is, nog nooit meegemaakt in een andere beddenzaak. Prijs-kwaliteitgarantie prima! wie het hoort zegt het voort is ons motto, zeker in dit geval. Wij geven een 9

Rienk en Roos, juli 2014


Frieschen biedt geen 100% service maar wel 150% service. Voor een probleem of wens denken ze met je mee en komen met een oplossing, die snel en correct wordt uitgevoerd. Dit zelfs nog na 4 jaar na aanschaf van ons bed. Hierdoor veel dank en complimenten. Frieschen bedden is dan ook een echte aanrader voor iedereen. Eenzeer tevreden klant geeft een 10.

Rinny, juli 2014


Sinds een paar maanden hebben wij als eerste klant, het nieuwe waterbed Gaastmeer! Een super bed, bevalt erg goed. Wij zijn erg tevreden over Frieschen, goede informatie over diverse bedden, klantvriendelijk en een goede service. Ze verdienen van ons een dikke 10.

Wilco en Hilda, juli 2014


Ik slaap nu al 3 jaar naar volle tevredenheid op een matras van Frieschen. Na diverse miskopen heb ik nu eindelijk de juiste matras gevonden. Met dank aan de goede hulp en adviezen die ik in de shoowroom heb gekregen toen ik op zoek was naar een andere matras. ik geef Frieschen als rapportcijfer een 8.

Jetty Meester, juli 2014


Zoner veel woorden te gebruiken, wil ik kort maar krachtig duidelijk maken dat ik het een geweldige zaak vindt. Goede service, erg vriendelijk en behulpzaam, daarnaast ook nog een zeer gezelleig. De koffie stond altijd klaar. Gratis bezorging en mijn boxspring ligt geweldig en slaap als een roosje. Wat wil je nog meer. Ik geef een 9.

Cobie Derksen, juli 2014


Onze ervaringen zijn super. En erg goede service. Na 1 telefoontje van onze kant stonden jullie al bijna op de stoep om te kijken. Echt top. Dat maak je niet vaak mee. Uiteraard slaapt het bed zalig, maar dat wisten we al. Ik zou Frieschen aanbevelen aan mijn familie, vrienden en kennissen en geef Frieschen daarom een dikke 10!

Mirjam Swart, juni 2014


Sinds een maand of 3 slapen wij op een waterbed van Frieschen. Wij zijn twee keer in de showroom geweest, zeer goede en nuttige informatie gehad, ook vanwege mijn lengte. Het advies was om het bed 10 centimeter langer te doen i.v.m. de rand. Ik ben blij dat ik dat advies heb aangenomen. Verder slapen wij heerlijk en worden we niet gebroken wakker ’s morgens. De levering van ons bed was zeer snel en het plaatsen wat ook zo gepiept. Dus al met al een goede keuze gemaakt waarvoor dank.

Henk Lagerwerf, juni 2014


Wij hebben sinds 23 april weer een waterbed, en zijn zeer tevreden over de informatie bij aanschaffen. Ook met het installeren van het bed. Het slaapt in één woord GEWELDIG. Wij zijn heel tevreden. Wij geven Frieschen daarom ook een dikke 10!

Geertje van der Veen, juni 2014


Aangezien ik een maatje meer heb, kwam ik in contact met Frieschen Bedden. Zeer vriendelijke ontvangst, mijn wensen besproken, en in overleg een matras gemaakt voor mijn gewicht. Levertijd 4 weken. Slaap er nu 5 maanden op en is perfect. Mijn advies, koop bij dit bedrijf, en uw slapeloze nachten zijn opgelost.

J. v/d Meulen, juni 2014


Inmiddels al weer dik een jaar geleden een bed bij jullie weg! We zijn zeer tevreden over het bed! Deze ligt 100 keer beter als onze oude waterbed! Heerlijk! Ik zou zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden. Frieschen krijgt van mij een 10!

Ter Horst, juni 2014


Wat een service bij dit bedrijf. We kwamen voor de boxspring met verwarming en massage, maar kochten toch weer een waterbed. Alleen op advies van Germ een volledig gestabiliseerd bed. Het bed is helemaal op maat gemaakt met een extra laag hoofdbord om lampen en een wekker op te plaatsen. Geen moeite was teveel. Super snelle levering. Binnen vier weken werden we gebeld dat er geleverd kon worden. Het slaapt heerlijk!! We zijn echt heel tevreden over Frieschen.

Kees & Cristel Donauer, juni 2014


Inmiddels al een aantal nachten op het heerlijke Frieschen bed geslapen. Ik vind het bed persoonlijk echt geweldig! Mijn vrouw ook, alleen vindt ze het kussen wat te dik. Maar complimenten hoe vakkundig jullie alles afgehandeld hebben en het bed naar binnen hebben gekregen! Dit was zeker niet makkelijk via het tuimelraam van het dak, maar het is gelukt!

René en Sandra, juni 2014


Top ervaring met dit bedrijf, geen moeite teveel. Een matras gekregen met verwarming en massage functie. Geweldig voor mensen met gewrichtsklachten en spierproblemen. Heerlijk op temperatuur en de massage functie zorgt voor ontspannen in slaap vallen en fitter opstaan. Absolute aanrader. Ik geef Frieschen een 9 en zou dit bedrijf aanraden aan mijn familie en vrienden.

P. van Dijk,  juni 2014


Een geweldig bed, slaapt heerlijk! Prima service, top bedrijf! Ik zou Frieschen aanbevelen aan mijn famillie en vrienden. Ik geef Frieschen een 10!

Rudmer, mei 2014


We hebben super advies gekregen  en jullie nemen echt tijd voor de klant! We hebben ontzettend veel zin in ons nieuwe bed. Nog drie à vier weken wachten!

Rene, mei 2014


Sinds een maand in de chalet, boxspring met verwarming en massage, helemaal top. Durf weer naar bed te gaan, bedankt Frieschen Bedden!

Fam. Postma,  mei 2014)


Vrijdag 18 april is ons waterbed geleverd… wat een heerlijkheid!!!

Saskia, april 2014


Mijn beste investering in de afgelopen tien jaar is een boxspring met massage van Frieschen geweest. Een super bed. Elke avond spray ik even twee keer met natuurlijke lavendel in de slaapkamer. Daarna zet ik de massage aan en zo val ik heerlijk in slaap.

Omdat ik ontspannen in slaap val en ook heerlijk slaap kan ik overdag beter nadenken en betere beslissingen nemen. Frieschen krijgt van mij een dikke 10.

Ondernemer K., april 2014


Ik heb nu al iets meer dan een maand het matras met verwarming en massage en ik slaap beter. Voordat ik ga slapen zet ik vijf minuten de massage aan en ben dan helemaal ontspannen. Ook als ik pijn in mijn rug heb is dat na vijf minuten weg. Ben ontzettend blij met het matras.

Hanny, maart 2014


Wij hebben het waterbed type Tjeukemeer ‘de luxe’ bij jullie gekocht. En wat ziet hij er mooi uit. We zijn er blij mee!!

Ellie & Rudy, maart 2014


Vorig jaar een super waterbed gekocht bij Frieschen Bedden. Vorstelijk slapen en dat heeft de poes ook ontdekt. Geweldige service en advies.

Karin, februari 2014


Wij hebben sinds afgelopen dinsdag de boxspring ‘Hindeloopen’ met ingebouwde massage. Geweldig bed! Ligt heerlijk, massage is heerlijk en het bed is erg mooi. Wij zijn zeer tevreden, niet alleen over het bed maar ook over de firma Frieschen. Alles bij elkaar een dikke 10!

Mevrouw Katje, februari 2014


Net weer thuis met mijn nieuwe heup. En wat is dat nieuwe waterbed op de juiste hoogte geweldig! En wat ziet hij er mooi uit. We zijn er blij mee!!

Mevrouw v. Berkel, februari 2014


Vanmorgen de matrassen met verwarming en massage binnengekregen. Natuurlijk de warmte en de massage direct uitgeprobeerd i.v.m. mijn rugpijn. Wat is het heerlijk om even geen pijn te hebben in je rug!

Hanny, januari 2014


Wat heb ik een geweldig waterbed gekregen! Opmaat gemaakt, extra hoog en met een prachtig ladeblok. Dank voor alle tijd en aandacht bij het installeren, het was niet gemakkelijk maar jullie wisten niet van ophouden. Ik ben er ontzettend blij mee, heel veel dank!

Liesbeth,  januari 2014


Dikke prima voor de levering. Alles netjes uitgelegd. En geïnstalleerd.

Pieter, december 2013


Wij wensen jullie goede zaken en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Wij slapen geweldig op ons nieuwe waterbed!

Sietze Riemie Veenen, december 2013


Ik heb nu twee nachten geslapen op mijn nieuwe bed van jullie. En het slaapt super goed en ook heerlijk die massage. Bovendien staat de kleur ook erg mooi. Nog bedankt voor de goede adviezen bij mijn bezoek aan jullie showroom.

Jos, december 2013


(Persoonlijke gegevens worden niet op de website geplaatst zoals uw e-mailadres).