Boxspring Zorg

Ons hoog-laagbed, die de naam “Boxspring Zorg” heeft gekregen, is een functioneel bed met een persoonlijke uitstraling.

De huidige zorg is veranderd. De overheid wil dat ouderen langer thuis blijven wonen. Met de nodige middelen en aanpassingen wordt dat ook steeds gemakkelijker. “Wie door de zorg noodgedwongen een hoog-laagbed nodig heeft, is vaak aangewezen op een bed met een dun matrasje die de uitstraling heeft van een ziekenhuisbed, waar meerdere mensen gebruik van hebben gemaakt. Dat geeft het gevoel ook echt ziek te zijn, terwijl dat niet nodig is.

Boxspring Zorg kan worden uitgevoerd met extra accessoires: rekken aan de zijkant en wieltjes. Met de wieltjes kan de boxspring eenvoudig worden verplaatst. De minimale instaphoogte is zestig centimeter en kan worden verhoogt tot één meter. Net als al de andere bedden wordt ook de “Boxspring Zorg” op maat gemaakt, op basis van wat de klant lekker vindt liggen. Bovendien zijn er vele opties mogelijk. Houdt u van een hard of juist zacht matras. Frieschen heeft daarnaast ook een Zorg Matras“.

Een boxspring met hoog- laagsysteem

Het belangrijkste voordeel van de “Boxspring Zorg” ten opzichte van een regulier hoog-laagbed is dat het bed er niet uitziet als een ziekenhuisbed, maar meer een verlengstuk vormt van de slaap- of zelfs woonkamer, als u ook overdag aan bed bent gebonden.

U kiest uw eigen kleur, samenstelling en design en niemand ziet dat het een hoog-laagbed is. Een geheel (zorg)bed met de uitstraling van een normale boxspring met verschillende mogelijkheden:

  • Elk gewenste afmeting leverbaar;
  • Accessoires: rekjes en wieltjes;
  • Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind;
  • Gemaakt in Friesland.

Boxspring Zorg (zorgbed) - Frieschen

Frieschen heeft vier zorgbedden geleverd bij Hotel Buren op Terschelling. Hier kunt u proefslapen op zo’n zorgbed in combinatie met een zorgmatras.