Voordelen van een Frieschen waterbed

Heerlijk warm slapen in de winter en aangenaam koel in de zomer
Is één van de vele voordelen van een waterbed. Slapen op een waterbed is gezond, de gelijkmatige ondersteuning van het lichaam door het watermatras levert hieraan een grote bijdrage. Ook de mogelijkheid van het instellen van de temperatuur geeft een waterbed een gezond slaapklimaat.

Op een waterbed slaapt u pas echt schoon en fris
Hierdoor is een waterbed bijzonder goed geschikt voor mensen met allergieën. Het vinyl van de watermatras kan met speciaal vinylreiniger worden schoongemaakt. De matrastijk kan naar wens worden gelucht of gewassen.

Welke type waterbed past bij u?
Alle waterbedden van Frieschen bedden zijn op basis van een softside waterbed. Wij kunnen zowel een softside waterbed in uw huidige ledikant bouwen, maar u kunt ook kiezen uit één van onze eigentijdse designs. Ook de keus tussen een mono waterbed (één groot matras) of een duo waterbed (losse linker en rechter watermatras) is persoonlijk. Het zelfde geldt voor de keus van stabilisatie. Houdt u van deining in het waterbed, of vindt u het prettig dat het water in het waterbed zich nauwelijks beweegt. Hierbij kunnen wij u in onze showroom goed voorlichten, zodat u de juiste keus voor uw zelf maakt.

Frieschen heeft unieke waterbedden
Vroeger was er duidelijk verschil tussen “normale” bedden en waterbedden qua design en uiterlijk. Tegenwoordig is een waterbed van Frieschen haast niet meer te onderscheiden van een boxspring. Het is zelfs mogelijk om ons waterbed op pootjes te laten zetten in plaats van op een bedbak. Ook een combinatie met een boxspring is bij Frieschen mogelijk. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de linkerzijde van het bed een waterbed is en de rechterzijde een boxspring met een pocket vering matras. Dit alles verwerkt in één mooi design. Zodat wij aan ieders wens op het gebied van slaapcomfort kunnen voldoen.

Frieschen waterbed service
Al onze waterbedden worden gemonteerd en afgevuld door onze eigen waterbedden service dienst, zodat wij al onze klanten een onbezorgde nachtrust kunnen garanderen.

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een waterbed? Voor advies, vragen en/of opmerkingen kunt u hier direct contact opnemen.